TV-serier øker salg av dansk design

Det er ingenting som hjelper mer på å selge et produkt, som eksponering. Og hvis man er så heldig å få produktet sitt eksponert på film, så kan man i prinsippet ikke få bedre reklame. Men det er ikke alltid nødvendig å få eksponert et spesifikt produkt hvis man vil oppnå suksess, spesielt hvis produktet kan assosieres med en bestemt kvalitet og kultur. Og på grunn av den store internasjonale suksessen filmer og TV-serier fra Danmark har for tiden, så er det nettopp det dansk design opplever for tiden. 

Folk vil ha dansk kjøkken

Danske designmerker står for alvor høyt i kurs for tida, og det er ikke tilfeldig. Utlandet har åpnet øynene opp for dansk design, fra møbler, lamper, kjøkken, klokker og boligtilbehør. Det selger som aldri før, og det er spesielt den minimalistiske stilen som har skapt stor interesse i land som England, USA og flere steder i Asia. Og det skyldes selvfølgelig for det første at dansk design er kjennetegnet ved høy kvalitet og godt design, og med store navn som Lego, Bang & Olufsen og Arne Jacobsen, så har Danmark lenge vært en designmessig stormakt. Den skandinaviske, og især den danske innredningsstilen, er noe man nå streber etter når hjemmet skal innredes. Og det er noe man kan merke hos norske forhandlere av danske kjøkken, som for eksempel aubo.no

Høy kvalitet, gjennomtenkt design og unike løsninger

Når verden først har blitt interessert i danske film og kultur, så er det selvfølgelig også lettere å selge danske varer. Og dansk design har alltid vært kjent for høy kvalitet og gjennomført design, noe som igjen gjør det lettere å selge de danske produktene. Danske AUBO føyer seg perfekt inn i rekken av danske produsenter som leverer høy kvalitet, gjennomtenkt design og unike løsninger, og stadig flere nordmenn velger det danske merket når de vil oppfylle drømmene om et nytt kjøkken. De leverer kjøkken i alle prisklasser, og du kan få alt fra store luksusløsninger til små prisbevisste forbedringer. Det er ingenting som er for stort, og heller ingenting som er for lite. Hos AUBO kan du få et kjøkken med unike løsninger, og du kan alltid være sikker på at kvaliteten er tårnhøy. For uansett hvor populært dansk design og innredning er for tiden, så skal kvaliteten også være i orden.  

Nordic Noir til hele verden

En av de viktigste årsakene til at dansk design har blitt så populært de siste årene, er uten tvil serier som går under betegnelsen Nordic Noir, som for eksempel Broen, Borgen og Forbrytelsen. Seriene har ikke bare trollbundet nordmenn, svensker, finner og islendinger,  men også mange seere utenfor Norden. De populære tv-produksjonene finnes også på den amerikanske online strømmetjenesten Netflix, noe som betyr at Danmark og dansk design får eksponering over hele verden. Og når kvaliteten også er i verdensklasse, så er det ikke så merkelig at mange velger et nytt kjøkken fra danske AUBO.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *